Emra shqip per djem

Emra shqip pe djem dhe kjo liste te cilen e kemi pergaditur mund te te ju ndihmoj qe te zgjidheni nje emer per femijen tuaj qe ta gezoj ne jete. Prind te sapo bere mundohen te te gjejn nje emer ne kete rast nje emer shqip per djem te cilin do te ja vendosin femijes e vete. Ne jemi munudar qe te bjem nje liste ku do te ju ofrojm emra shqip per djem ne nje liste e cila permban emrin dhe gjithashtu nje spjegim per emrin perkates ku jemi munduar qe te japim kuptimin e emrit shembull a eshte aj emer shqip apo cfare simbolizon ne gjuhen shupe e tjera. Emrat jan te renditur sipas renditjes alfabetike ne nje tabel e cila do te ju ndihmoj qe te mos humbasni mbikqyrjen ne kerkimin tuaj.

» A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
eXTReMe Tracker