Emra Shqip

Rrjetfaqja EmraShqip.org eshte faqja e cila do te ju ofroj emra shqip saktesisht emra shqiptar. N’qofse jeni duke kerkuar emra per djem ose emra per vajza ju gjinden momentalisht ne faqen e do te ju informoj rreth emrave shqip modern. Emra shqip ose ne gjuhen angleze perdoret fjala »albanian names« mund te te ju sygjeroj per nje emer te cilin do ta ja vendosni femijes tuaj. Faqja jone ndahet ne disa rubrika e para quhet emra per djem, e dyta emra per vajza dhe e fundit eshte ajo e cila permban emra musliman, pra emra fetar. Emrat shqip ne kete faqe jan sipas rendit alfabetik dhe gjithashtu secili emer permban nje spejgim apo kuptimi i emrit perkates. Kjo rrjetfaqe do te mundohet te te ju ofroj emra te cilat jan modern edhe do te freskohet kohe pas kohe. Ju deshirojm suksese ne kerkimet tuaja. Gjdo cift te cilet presin te behen prinder mendoj se si do ta kete femija tyre emrin dhe te kete kuptim sa ma te mire, keshtuqe ne faqen emra shqip ju jeni ne faqen e duhur per te kerkuar dhe gjetur nje emer te pershtatshem per femijen tuaj.

eXTReMe Tracker