Emra musliman per vajza me shkronjen T

Emri Kuptimi
Tahire e paster
Taibe penduese
Tejba e delire
Tajibe e mire
Talaue e bukur
Talibe nxenese
Tanisha lumturi
Tara yll
Taraife dicka e re
Tefdile e vlefshme
Tehije pershendetese
Temim e plote
Tensim ere e lehte
Terime nenshtrohet
Terxhumane shpjeguese
Teshrife ne vend te larte
Tezim respekt
Tezmin cilesi te mira
Teufike e sukseshme
Teusile shprese dhe nenshtrim
Tisha plote jete