Emra musliman per vajza me shkronjen SH

Emri Kuptimi
Shahla lule e erret
Shakila e hijshme
Shakira falenderuese
Shamima flladaromatik
Shanum dinjitet
Shanza grua dinjitoze
Shanzi trendafil
Shazia aromatike
Shezana princeshe
Shefike e dhembshme
Shekura falenderuese
Shemame arome
Shermin modesti
Shesmiin shume e bukur
Shefae sheruese
Shehame shpirtmire
Shejma era dhe shija e mire
Shekime trimereshe
Shemae me ere te forte
Shiriin e embel
Shujana guximtare
Shukrije falenderuese