Emra musliman per vajza me shkronjen S

Emri Kuptimi
Sabije bukuri dhe moral
Sabiin fllad mengjesi
Sabire durimtare
Sabrina trendafil i bardhe
Sabura shume durimtare
Sadike e sinqerte
Safa qartes i
Safijeh e drejte
Sahire mahnitese
Saime agjeruese
Saira nderi dhe pasuria
Sakine e qete
Salije shpirtmire
Saliha e drejte
Samaira mahnitese
Samuja e vendosur
Sanika me mendje te forte
Sara princeshe
Sarah e delire
Sarije udhetim nate
Saxhide e perulur
Seade e lumtur
Sedef goce deti
Sehade qe flen pak
Sehije fisnike
Sehile e thjeshte
Sehrish lindja e diellit
Seide e gezuar
Sejide udheheqese
Sekine e qete
Selma paqesore
Semaa qielli
Sekina e qete dhe e lehte
Semina buja re
Semiin e cmueshme
Semire bashkebiseduese
Senada e hirshme
Senae lindje
Senije shendritese
Sofia e bukur
Soreja princeshe
Sorfina e paster nga pislleku
Suhejla e rrjedhshme
Suhira e bukur
Sukejna rehati
Sumeja e larte ne pozite
Sunja drite dielli