Emra musliman per vajza me shkronjen M

Emri Kuptimi
Maha syte e medhenj
Mahnur ndricim hene
Mahek arome
Mahrin e ndritshme dhe e bukur si dielli
Mahrosh pjese e henes
Mahum drita e henes
Mahuish e bukur si hena
Maira hene
Magfire e falur
Mahira e zellshme
Maja prince she
Makbule e pranuar
Mashal drite
Mazine shkelqen fytyra
Medenije e kulturuar
Mediha e lavderueshme
Meisare pasuri
Mehasin bukuri
Meliiha e hirshme
Menahil burim i ujit te fresket
Menar drite udhezuese
Menhale burim
Mehrije e dalluar
Mehriin me natyre dashjeje
Mehrish arome e kendshme
Mehrunisa grua e bukur
Mehuish e bukur
Mejsane yll i qe shkelqen shume
Merjem nena e Isait
Meshkura qe falenderon
Metine e fuqishme
Misha e lumtur pe tere jeten
Mishel nje drite
Mithaleh shembullore
Mohga drita e lumturise
Mubineh ajo qe qarteson dicka
Muhsina bamirese dhe e bute
Muneuer e ndritshme
Munibe e penduar
Munirah e ndricuar
Murade e kerkuar
Musaret lumturi
Muskan buzeqeshje
Muslimeh besimtare e devotshme
Muxhahideh perpjekje
Muzejne zbukurim