Emra musliman per vajza me shkronjen N

Emri Kuptimi
Nada bujari
Nadia shprese
Na’ire e ndritshme
Nadra unike
Nafije e dobishme
Nafise e cmueshme
Nagina guri cmuar
Nagiin perle
Nahid e ndershme
Nahida e ngritur
Najla me sy te gjere
Namila e heshtur
Nasiha keshilluese
Nasime fllad
Nasriin trendafil i eger
Nasrin lule e kalter aromatike
Nasha arome
Nashima e urte
Nashua e ngallezyer
Nuuriin dri te e shkelqyer
Nauar e ruan veten
Nazniin e bukur
Nazuk e njome
Nedhra shembullore
Nedime shoqeruese
Nejire ndricuese
Nekibe prijese
Nekije e paster
Nelam gur i cmuar
Nemira e paster
Nermin lule
Neshiin gje e embel
Nesime ambient i paster
Nesira ndihmetare
Neuale drite e forte
Nexhua e ruan sekretin
Nigar e bukur
Niha shi
Nina e kendshmja
Nishat lumturi
Njasia me e bukura
Nudare e arte
Numa e bukur dhe e kendshme
Nurijeh ndricuese
Nuriin e dashur
Nurhan drite