Emra musliman per vajza me shkronjen L

Emri Kuptimi
Lama erresire e buzeve
Lamia e buzeve te erreta
Lamise e prekshme
Lanika me e mira
Leshira shu me inteligjente
Latifa e bute
Lebibe e mencur
Lehame madheshtore ne bukuri dhe ne miresi
Leila nate
Lejla e lindur naten
Lijana butesi
Liina perdellim
Lubabe prej femrave me te zgjedhura
Lubina deliresi
Lu’lu margaritare