Emra musliman per vajza me shkronjen K

Emri Kuptimi
Kamalije persosuri
Kamile e persosur
Kanual zambaki ujit
Kasame e mire dhe e bukur
Kaula vecori te bukura
Kashish atraksion
Kida e ruajtur
Kenza thesar
Keram natyre bujare
Khatuun zonje
Komal e bukur