Emra musliman per vajza me shkronjen F

Emri Kuptimi
Fadile epersi
Faide e vlefshme
Faktah pellumb
Faize e sukseshme
Falisha fatmiresi
Fara perendimi diellit
Farha lumturi
Farhin e ngallezyer
Faria e dashur
Feriha e lumtur
Farkanda e lumtur
Faris jete
Fariza drite
Fatima vajza e profetit
Fejruz ngjyre e bruzte
Ferjat drite dielli e lezetshme
Fehare krenare
Fehime inteligjente
Fehmida inteligjente dhe e urte
Femida e urte
Fekihe qe kupton
Fekire elegante
Ferashe flutur
Ferhane e lumtur
Feride unike
Feroza guri cmuar
Fesihe elokuente
Feuzije fitimtare
Fikrije e mencur
Furkane dallon te miren