Emra Shqip

Rrjetfaqja EmraShqip.org eshte faqe qe ofron emra shqip, saktesisht emra shqiptar. Ne coftese jeni duke kerkuar emra per djem ose emra per vajza, ju gjindeni momentalisht ne faqen qe do ju informoj rreth emrave shqip modern. Emra shqip ose ne gjuhen angleze perdoret fjala “albanian names” mund te te ju sygjeroj per nje emer te cilin do te ja vendosni femijes tuaj. Faqja jone ndahet ne disa rubrika, e para quhet emra per djem, e dyta emra per vazja dhe e fundit eshte ajo e cila permban emra musliman, perkatesisht emra fetar.

Emrat shqip ne kete faqe jane te renditur sipas alfabetit dhe gjithashtu secili emer permban nje spjegim apo kuptim te emrit perkates. Kjo rrjetfaqe do te mundohet te ju ofroj emra te cilet jane modern dhe do te freskohet kohe pas kohe. Ju deshirojme suksese ne kerkimet tuaja. cdo cift te cilet presin te behen prinder mendojne se si do ta kete femija i tyre emrin dhe te kete kuptim sa me te mire, keshtu qe ne faqen emra shqip ju jeni ne faqen e duhur per te kerkuar gje gjetur nje emer te pershtatshem per femijen tuaj.