Emra musliman per vajza me shkronjen Z

Emri Kuptimi
Zahide e kenaqur me pak
Zahire fisnike
Zaara lule e bukur
Zarija bukuri dhe drite
Zeba bukuri
Zehna bukuroshe
Zehra e ndritshme
Zejnebe lis me arome te mire
Zejnije dekorim
Zekije inteligjente
Zerina princeshe
Zerka kaltrina
Zijade perparimtare
Zinete stoli
Zoeja jete
Zoha drite
Zohura e pafajshme dhe dashamirese
Zoja qe do
Zuhdije teper e devotshme
Zuhijra e bukur dhe e mire
Zuhra shkelqesi
Zuhrije e bukur
Zulejha gruaja e mbretit te Egjiptit
Zurafete e lehte