Emra musliman per djem me shkronjen T

Emri Kuptimi
Taban i shkelqyeshem
Tabassum i buzeqeshur
Tahir i delire
Tahsiin ngritje e vleres
Talal i mahnitshem
Talha lloj druri
Tekij i devotshem
Tammam bujar
Tanim vale deti
Temim i plote
Temkiin dinjitet
Teimur hekur
Tejmur trim dhe i forte
Tenuir i ndricuar
Teufik ndihme apo udhezim hyjnor
Turhan i meshires
Thabit i forte
Thaman vlere
Thekaf qe tejkalon ne aftesi