Emra shqip per djem

Emra shqip per djem dhe kjo liste te cilen e kemi pergatitur mund te te ju ndihmoj qe te zgjedhni nje emer per femijen tuaj qe ta gezoj ne jete. Prind te sapo bere mundohen te te gjejne nje emer ne kete rast nje emer shqip per djem te cilin do te ja vendosin femijes se vet. Ne jemi munduar qe te bejme nje liste ku do te ju ofrojme emra shqip per djem ne nje liste e cila permban emrin dhe gjithashtu nje spjegim per emrin perkates ku jemi munduar qe te japim kuptimin e emrit shembull a eshte ai emer shqip apo Ƨfare simbolizon ne gjuhen shqipe e te tjera.

Emrat jane te renditur sipas renditjes alfabetike ne nje tabele e cila do te ju ndihmoj qe te mos humbisni mbikqyrjen ne kerkimin tuaj.

Zgjidhni shkronjen: