Emra musliman per djem me shkronjen A

Emri Kuptimi
Abid adhurues
Abisali luftetar
Abrar devotshmeri
Adil i drejte
Adiim i rralle
Afak vendiku takohet Toka dhe Qielli
Affan person fales
Afif modest
Afijf i paster
Afraz i qendrueshem si mali
Afzal me i miri
Ahdan shoku me i mire
Ahil princ
Ahmed me i admiruari
Ahsan me i miri
Aiman i patrembur
Aixhaz bekim
Ajan dhurate e Zotit
Akil inteigjent
Ali i larte
Alman i mire
Almir princ
Ammar me iman te forte
Amir komandant
Amr emri Sahabi
Amin besnik
Amir i civilizuar
Aniik elegant
Anuar vezullues
Ariib i shkathte
Ariz njeri i respektueshem
Asad luan
Asim njeri qe largohet nga mekatet
Ashar ai qe ka urtesi
Ashfak shok i dhembshem
Atib shume i devotshem
Atif i dhembshur
Ather i thjeshte
Auf mysafir
Axhir shperblim
Azam i vendosur
Azfer udheheqes
Azim i vendosur